The Dark Side of the Moon

Durată: 45 minute.
Domenii de subiect: Musical, Rock, Visual Art.
Cuvinte cheie: musical, visual art, rock, Pink Floyd.
Audiență target: Vârsta minimă 14 ani (sau 10 ani dacă însoțitorul își asumă responsabilitatea).

Albumul emblematic al trupei britanice Pink Floyd, „The Dark Side Of The Moon”, lansat inițial în martie 1973, a împlinit 50 de ani. Pentru a sărbători această bornă importantă trupa a ales să prezinte în planetariile din toată lumea, printre care se află și al nostru, un show fabulos care combină impresionanta muzică Pink Floyd cu imagini hipnotice create cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră.

Show-ul redă toate cele 10 piese de pe album, în ordine cronologică, fiecare melodie fiind legată de o temă vizuală diferită care transformă spectatorii și îi duce dincolo de tărâmurile realității. Ascultați albumul, ”simțiți” Sistemul Solar!

Cumpără Bilet

PARTENERI

PARTENERI

Pe 27 februarie 1973, casa de discuri EMI Records a susținut o conferință de presă pentru debutul noului album Pink Floyd, „The Dark Side Of The Moon”, la Planetariul din Londra. Deși atunci, pe cupola planetariului, se puteau arăta doar o serie de stele, constelații și imagini ale cosmosului, care erau prezentate în timp ce muzica era redată în difuzoare, reprezentația a avut un succes extraordinar, chiar și în lipsa a trei dintre cei patru componenți ai trupei. În semn de recunoaștere pentru acest album iconic, 50 de ani mai târziu, s-a regândit prezentarea melodiilor alături de imagini uimitoare ale sistemului solar și ale universului, de data asta folosind tehnologia de ultimă oră de care dispune un planetariu.

Spectacolul este o experiență auditivă și vizuală extraordinară, pe parcursul celor 45 de minute fiind redate toate melodiile albumul The Dark Side of The Moon: Speak to me, Breathe, On the Run, Time, The Great Gig in the Sky, Money, Us and Them, Any Colour You Like, Brain Damage, Eclipse.

Ne-ați întrebat unde duc QR Codes și link-urile care apar pe dom la finalul spectacolului The Dark Side of The Moon. Acestea duc spre magazinul online al celor de la Pink Floyd, magazin unde se găsesc produse aniversare (50 de ani de The Dark Side of The Moon). Link, AICI.