Tur Virtual Safari

Durată: 13 minute
Maxim 10 persoane

Limba română
Audiență interes general – vedere 360 grade
Vărstă minimă 6 ani 

Turul virtual Safari este un obiectiv destinat diversificării activităţilor oferite vizitatorilor (pe lângă vizitarea grădinii zoologice – tematica turului virtual fiind gândită pentru a veni în completarea acestei activităţi – şi a Planetariului).

Cumpără Bilet

Turul virtual, cu o durată de aproximativ 13 minute, este conceput astfel încât să ofere experienţa unei călătorii de tip safari unui număr de maximum 10 persoane (numărul de locuri disponibil în autobuzul virtual). Prin intermediul căştilor VR, vizitatorii vor vedea pe parcursul turului animale specifice zonei de savană africană (elefanţi, lei, rinoceri, păsări exotice etc) într-un peisaj cu relief şi vegetaţie specifică, vizibil la 360 de grade.

Experienţa este completată de senzaţii fizice care imită traseul autovehiculului pe un teren accidentat (denivelări, podeţ de lemn), precum şi de momente inedite care previn monotonia unei simple plimbări (un elefant aruncă apă cu trompa în direcţia privitorului, un rinocer urmăreşte maşina şi se izbeşte de aceasta).

Pe lângă fondul sonor alcătuit din sunetele specifice, pe parcursul întregului tur vizitatorii primesc informaţii, prin intermediul unui narator, despre speciile de animale pe care le văd (identificarea animalelor şi curiozităţi despre viaţa acestora).