PREŢUL BILETELOR

 • Adulţi – 20 lei
 • Copii peste 2 ani – 10 lei
 • Elevi, studenţi şi persoane în vârstă (65 ani+) – 10 lei
 • Copii 0 – 2 ani – intrare gratuită
 • Grupuri organizate adulţi – 17 lei
 • Grupuri organizate copii – 7 lei

În perioadele de vacanțe școlare și în sărbătorile legale care coincid cu zilele de luni, Grădina Zoologică este deschisă publicului.

ORAR  1 martie – 30 septembrie

Luni – Închis
Marţi – 09:00 – 20:00
Miercuri – 09:00 – 20:00
Joi – 09:00 – 20:00
Vineri – 09:00 – 20:00
Sâmbătă – 09:00 – 20:00
Duminică – 09:00 – 20:00

Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15.

ORAR 1 octombrie – 28 februarie

Luni – Închis
Marţi – 09:00 – 18:00
Miercuri – 09:00 – 18:00
Joi – 09:00 – 18:00
Vineri – 09:00 – 18:00
Sâmbătă – 09:00 – 18:00
Duminică – 09:00 – 18:00

Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 17:15.

ATENŢIE!

 • pentru a beneficia de bilete la preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev, respectiv legitimaţia de student.
 • prin grup organizat se înţelege un grup format din minimum zece persoane şi, pentru a beneficia de aceste reduceri, conducătorul de grup trebuie să prezinte la intrare un tabel nominal cu toţi membrii grupului, tabel semnat şi ştampilat din partea instituţiei de învăţământ sau a firmei organizatoare. Grupurile formate din membrii a două sau mai multe familii sau grupurile de prieteni formate în mod neoficial, care nu sunt organizate conform cerinţelor menţionate, NU intră în această categorie şi plătesc bilete la tarif întreg.

 

IMPORTANT ! ÎN ATENȚIA VIZITATORILOR !

Avem plăcerea să vă anunțăm redeschiderea grădinii zoologice începând de marți, 19 mai 2020.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CONDIȚIILE DE VIZITARE ALE GRĂDINII ZOOLOGICE, PRECIZATE MAI JOS !

Grădina Zoologică Brașov se redeschide începând din data de marți, 19 mai 2020, urmând să funcționeze conform programului de vară – de marți până duminică inclusiv, între orele 09:00 și 20:00.

În zilele de luni Grădina Zoologică Brașov este închisă, cu excepția situațiilor în care se organizează evenimente speciale; în acest caz, evenimentele respective vor fi aduse la cunoștința publicului în timp util.

Până la noi reglementări, Planetariul, Turul virtual safari, Clădirea exotică și Casa maimuțelor rămân închise, nefiind accesibile publicului vizitator.

Biletele se pot procura atât la casierie, cât și online. La casierie, vizitatorii sunt obligați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței minime de 1,5 metri, purtarea măștilor și a mănușilor etc.

Se recomandă efecuarea plăților cu cardul.

Vizitatorii vor trebui să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică.
ATENȚIE, distanța minimă de 1,5 metri trebuie păstrată atât între vizitatori, cât și între vizitatori și personalul grădinii zoologice și între vizitatori și animalele din colecție (unde situația permite apropierea la distanțe mai mici). Vizitatorii sunt rugați să nu urce pe gardurile de separare, să nu se aplece peste acestea și să nu încerce sub nicio altă formă să se apropie de animale la mai puțin de 1,5 metri.

Ieșirea vizitatorilor va fi deservită de sistemul de turnicheți amplasat pe latura corespunzătoare parcării mari (conform indicatoarelor direcționale). Excepție fac vizitatorii cu cărucioare pentru copii și persoanele cu dizabilități care se deplasează în scaun cu rotile; aceste categorii de vizitatori vor utiliza pentru ieșire calea principală de acces în zoo – poarta de intrare de la casierie.
ATENȚIE, sistemul de turnicheți care deservește ieșirea este unidirecțional și permite doar ieșirea către parcarea mare!

În situația în care se impune limitarea numărului de vizitatori care pot fi admiși în același timp în incinta grădinii zoologice și acest număr va fi depășit, ne rezervăm dreptul de a anunța vizitatorii de la intrare că s-a atins numărul maxim permis, iar aceștia vor fi rugați să aștepte până când accesul lor în grădina zoologică va fi permis.

În funcție de evoluția evenimentelor, programul și/sau condițiile de vizitare pot suferi modificări. Acestea vor fi aduse la cunoștința vizitatorilor în timp util.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm!

REGULAMENT DE VIZITARE

 • intrarea în Zoo Braşov cu animale de companie, indiferent de specia, talia, vârsta şi temperamentul acestora, este STRICT INTERZISĂ.
 • intrarea în Zoo Braşov cu trotinete, biciclete, triciclete (cu şi fără pedale), patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri şi orice alte mijloace de locomoţie de acest gen este STRICT INTERZISĂ. Această măsură este necesară pentru siguranţa utiilizatorilor acestor mijloace de locomoţie şi pentru siguranţa celorlalţi vizitatori. SINGURELE EXCEPŢII ADMISE sunt cărucioarele pentru copii şi scaunele cu rotile utilizate de persoane cu dizabilităţi.
 • copiii cu vârsta sub 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult. Vă rugăm să supravegheaţi permanent copiii.
 • hrănirea animalelor din colecţia Grădinii Zoologice Braşov cu orice tip de produse alimentare – inclusiv pâine, iarbă, frunze sau alte produse percepute ca inofensive sau chiar benefice pentru animale – ESTE STRICT INTERZISĂ. Animalele beneficiază de diete personalizate, concepute de specialişti. Perturbarea acestor diete poate duce la îmbolnăvirea şi chiar decesul animalelor.
 • provocarea, iritarea sau stimularea animalelor – prin metode ce includ momirea animalelor cu alimente, aruncarea de obiecte în interiorul adăposturilor, lovirea animalelor cu beţe, pietre etc., lovirea gardurilor sau a geamurilor, zgomote puternice, strigăte şi orice alte mijloace prin care se încearcă modificarea comportamentului natural al animalelor, inclusiv perioadele acestora de odihnă – ESTE STRICT INTERZISĂ.
 • pentru siguranţa dumneavoastră şi a animalelor, respectaţi traseul aleilor destinate vizitării, nu vă urcaţi şi nu depăşiţi gardurile şi barierele de protecţie, respectaţi semnele de avertizare şi de interdicţie a accesului în anumite zone (zone în lucru, zone de carantină etc.)
 • din respect pentru ceilalţi vizitatori, vă rugăm să păstraţi curăţenia! Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că nu sunteţi singurii care utilizează băncile, amenajările din cadrul locului de joacă, aleile de vizitare şi toaletele publice!
 • pentru orice alte informaţii suplimentare, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0268 337 787 de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI VĂ AŞTEPTĂM!

CONTACT

 • adresă: str. Brazilor, nr. 1, Braşov
 • telefon: 0268 337 787 – L – V 08:00 – 16:00
 • e-mail: gradinazoobv@yahoo.com
 • Facebook.com/ZooBrasov/
 • acces cu mijloace de transport public: liniile 17, 21 şi 35, coborâre la staţia Şcoala Generală nr. 9